0752 594 596
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Despre noi

Cine suntem noi?

www.soft-horeca.ro este un magazin online de încredere și popular care vinde hardware și software Point of Sale în Romania de peste 15 ani.

Sediul nostru central este in Iasi.

Birourile noastre regionale sunt in: Iasi.

Centrele noastre de asistență sunt in : Iasi.

 

Ce facem?

Astăzi www.soft-horeca.ro este un furnizor principal de soluții tehnologice pentru industria de retail și hospitality mereu în continuă creștere și exigentă.

 

Tehnologia de astăzi poate oferi răspunsuri la majoritatea problemelor critice cu care se confruntă afacerile de astăzi. www.soft-horeca.ro a contribuit la crearea de produse și tehnologii care pot schimba jocurile care pot genera întreprinderile în următoarea ligă de creștere. Cu o echipă puternică, concentrată pe furnizarea serviciilor și sprijinului mult necesar clienților, soluțiile POS au ridicat întotdeauna standardele de servicii la un nivel nou.

 

Brandul nostru

www.soft-horeca.ro

 

www.soft-horeca.ro a venit cu produse proprii și inovatoare, cum ar fi case de marcat, imprimante fiscale, Terminalele POS, imprimantele rapoarte și alte periferice .

 

Alianţe

Aducem produsele standard ale industriei pentru a satisface nevoile clienților, atât de calitate cât și de performanță, la costuri accesibile, prin asocierea strategică a partenerilor noștri.

© 2024 Soft-horeca. Toate Drepturile rezervate